Aan- & Verkoop

Onze diensten omvatten een ruim assortiment van merken zowel bij de aankoop als bij de verkoop.

Car detailing

Bij ons kan u terecht voor professionele autoreiniging exterieur en interieur, polieren, coatings, lakbescherming etc.

Onderhoud en herstellingen

Ook na de aankoop van uw wagen kan u beroep doen op onze onderhoudsservice. Onze ervaren monteurs zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en hebben de expertise om het onderhoud van uw voertuig tot in de puntjes te verzorgen.
Of het nu gaat om kleine of grote onderhoudsbeurten, wij streven ernaar om de optimale prestaties en betrouwbaarheid van uw wagen te behouden.

Technische autokeuring

Bij Autocenter Borsbeek staan we klaar om uw auto optimaal voor te bereiden op de technische keuring. Naast het zorgvuldig controleren en herstellen van eventuele technische gebreken, regelen wij ook de keuringsafspraak voor u. U kunt erop vertrouwen dat uw auto in goede handen is en grondig wordt geïnspecteerd, zodat u met een gerust hart de weg op kunt.

Banden

Onze bandenservice omvat alles wat u nodig heeft. Of het nu gaat om het vervangen van versleten banden door slijtage of schade, wij staan klaar om u te helpen! We bieden een breed assortiment bandenmerken en -maten aan voor alle soorten voertuigen, zowel zomerbanden als winterbanden.