Met trots delen wij mee dat Garage Vanvlemen recentelijk een nieuwe naam heeft gekregen en voortaan verdergaat als Autocenter Borsbeek. Ook het interieur en exterieur van onze garage kreeg een verfrissende onderhoudsbeurt. Deze vernieuwing symboliseert onze voortdurende toewijding aan het leveren van uitstekende service en kwaliteit.

Bent u op zoek naar een jonge tweedehandswagen? Dan bent u Bij Autocenter Borsbeek aan het juiste adres! Wij begrijpen dat de aanschaf van een wagen een belangrijke beslissing is, en daarom bieden wij u niet alleen een uitgebreid assortiment aan wagens, maar ook professioneel advies en begeleiding gedurende het hele aankoopproces en zelfs daarna.

Verder bieden wij jullie als partner van Eurorepar Car Service, een complete dienstverlening aan vanaf het moment van aankoop tot het moment dat u de weg op gaat. Onze naverkoopdienst staat klaar om uw wagen tot in de puntjes te onderhouden, met oog voor detail en kwaliteit.

Of het nu gaat om regulier onderhoud, reparaties, bandenservice of technische controles, ons team van gespecialiseerde monteurs staat klaar om uw auto met zorg en aandacht te behandelen. We gebruiken hoogwaardige onderdelen en moderne apparatuur om ervoor te zorgen dat uw wagen in topconditie blijft.

Bij Autocenter Borsbeek streven we ernaar om langdurige relaties op te bouwen met onze klanten. Vertrouwen, kwaliteit en uitstekende service staan bij ons al jaren centraal en gaan hand in hand en daarom verwelkomen wij jullie graag als nieuwe of vetrouwde klant.

Home